20200811_092126.jpg

"Jag har fått klart förbättrad cirkulation, vilket märks i händer och fötter. Det är lättare att slappna av och komma ner i varv och rensa mentalt. Jag har även fått tillgång till mer energi rent allmänt och kroppen känns mjukare. Stretchingen har dessutom fått ökad effekt, med bättre rörlighet som följd."

Hjärt Björklund, personlig assistent och golfinstruktör. Stjärnsund

20200723_145156.jpg

Vila dig i form. BEMER helkroppsbehandling 8 min. Lokal behandling för spända axlar och nacke under kafferasten.

Hållbar hälsa på arbetsplatsen

Arbetsmiljö handlar om så mycket mer än att arbetsplatsen ska vara säker. Hållbar hälsa på arbetsplatsen handlar om att må bra och ha det bra. Vi kan hjälpa dig med ett unikt friskvårdskoncept  - för stressreducering, förbättrad återhämtning och ökat välbefinnande på jobbet.

 

Stillasittande, stress, dålig sömn och åldrande är alla faktorer som vi till och från känner effekter av. Omständigheter som sätter ner kroppens förmåga att kunna läka och behålla hälsa. Många dras med ibland långvariga symptom i form av värk, inflammationer, utslag, dålig ork, trötthet etc. Yttringar som till stor del beror på nedsatt/störd mikrocirkulation.

Inom Prohelsa upptäckte vi själva för drygt fyra år sedan effekterna av att stötta kroppen med behandlingar för ökad cirkulation. Detta med BEMER - medicinskt certifierade system för fysikalisk vaskulär terapi. Det kanske svåra begreppet till trots, en enkel utrustning att använda för daglig behandling i hemmet eller på arbetsplatsen. 

Vad är BEMER? BEMER är friskvård, för ett friskt och hållbart arbetsliv och ett viktigt tillskott som prevention mot arbetsorsakade besvär. BEMER är ett stöd för arbetslivets olika utmaningar, både ergonomiskt och psykosocialt. BEMER terapi ger företagets medarbetare möjlighet att minska belastning av stresspåslag i kroppen och förbättra kroppens förmåga till återhämtning.

Regelbunden användning 8 min 1-2 ggr/dag är en enkel tidsbesparande friskvård som lätt kan varvas med arbetet, utan att behöva klä om.

Vad gör BEMER för vår hälsa?

BEMER terapi aktiverar och stimulerar kroppens mikrocirkulation. Därmed förbättras leveranser av syre och näring till våra celler och effektiviserar bortforsling av restprodukter från cellernas ämnesomsättning.

Cellerna kan på så sätt upprätthålla en god energiproduktion och producera de ämnen vi behöver för att skydda vår hälsa och främja läkning.

Sammanställd kundenkät (658 personer) >>

Vinster med BEMER som friskvård

Genom att bredda arbetsplatsens friskvårdsutbud med BEMER och skapa hälsosamma rutiner som når ut till alla medarbetare görs en investering med hälsovinster för personal och minskade kostnader för sjukfrånvaro för företaget/arbetsplatsen.

BEMER är en godkänd friskvårdsinsats

Skatteverket har godkänt BEMER som en skattefri friskvårdsförmån och at arbetsgivare kan tillhandahålla BEMER för personal på arbetsplatsen i extern lokal hos terapeut, gym eller liknande där BEMER terapi erbjuds.

Förmånlig finansiering

Via Wasa Kredit kan vi erbjuda förmånlig finansiering. Exempel på leasing; 1080 kr exkl moms/mån (36 månader).

Testa BEMER

Kontakta oss! Vi berättar mer hur ni kan lyfta fram och förverkliga BEMER som ett nytt hälsotema för er arbetsplats. >>

66295848_1479198465572178_70645131722662